SITGES, Barcelona

På søndag var det duka for en ny og utrolig fin utflukt. Vi møttes på togstasjonen og dro til den vakre byen Sitges utenfor Barcelona. Dette er en av de mer populære badebyene, og det er hit mange spanjoler ferierer hvis de ønsker litt pusterom. Det som er veldig fint med denne byen er at her er det strender for alt og alle. Det er åpent for alt fra nudister og småbarnsfamilier, til homofili. Så dette er et populært feriested for homofile kjærestepar og alle som ønsker frihet og null fordom.

Lederen vår Martine var med og forklarte oss om historien til byen, de viktige byggene, viktige personer og om hvordan Familien Bacardí ble så kjent. Det er i Sitges Bacardí brygger spriten sin, som ble til en familiebransje som enda leverer sine varer.

Etter vi hadde gått omvisningsrunden, så gikk alle for å spise sammen og deretter dro mange av oss for å bade. Det er virkelig en av de fineste og reneste strendene jeg har sett, så det er nok ikke siste gangen vi drar dit for å sole oss og bade før vi sier farvel til Barcelona.

Anbefales å besøke denne vakre byen om dere er i Barcelona!!

Andrea, VGS privatist

Barcelona/Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *