Pain in the ass

I helga ble det mye aktivitet, og lite søvn. Hvem tør vel å sove når vi bare har 13, TRETTEN, dager igjen i paradis? Hvert øyeblikk er et potensielt uforglemmelig øyeblikk, så da får det bare være om øynene får litt lite hvile. Søndag morgen stod vi opp for å dra på ridetur! Eller, noen hadde såvidt rukket å legge seg (denne helga var jeg heldigvis ikke en av dem), men vi stilte likevel opp mannsterke. Av en eller annen merkelig grunn har de aller fleste av jentene her til felles at vi har drevet med ridning. Ikke så typisk, spør du meg. Det skapte i hvert fall stor iver for å sette seg på hesteryggen. 

Vi kjørte omtrent 30 minutter fra Zicatela, før vi kom til en liten bydel. Området minnet faktisk litt om gamle western-filmer, med gamle murhus og kaklende høns. Veldig gunstig for stemninga. Etter å ha fordelt hester, satte vi avgårde inn i en skog. Nydelig landskap! Vi måtte ri over flere elver, noen hester mer villig enn andre. For oss var det i hvert fall deilig å avkjøle føttene, da sola stekte på sitt sterkeste.

Etter å ha ridd et stykke inn i skogen, parkerte vi hestene. Her skulle vi prøve å bade i naturlige varmekilder. Jeg sier prøve fordi vannet var kokende varmt. Den eneste som kom seg ned i den varmeste kilden, var Sara. Siden hun er min kjære roomie, vet jeg at det har med temperaturen på dusjvannet hennes å gjøre. Vi andre måtte nøye oss med å bade i den litt mindre varme kilden. Et varmt bad var ikke akkurat det vi hadde lyst på, svette som vi var, men vi hadde hørt at kildevannet skulle være veldig bra for huden og kroppen. Etterpå hoppet vi rett i elva for å kjøle oss ned. 

På tilbaketuren fikk vi endelig prøvd oss på litt trav og galopp. Utrolig deilig! Nå sitter vi igjen med gnagsår mellom lårene og skikkelig gangsperre i rumpa. Det gjør til og med vondt å sette seg på do.

Igår var første gang jeg prøvde meg på surfing, og nå angrer jeg så mye på at jeg ikke startet før! Neste surfetime er booket, så nå håper jeg at jeg kan lære mest mulig før vi reiser hjem. 

Sunniva
ex.phil/ex.fac
Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *