Palm Beach

På Søndag dro hele gjengen med buss til Palm Beach, også kalt Summer Bay. Dette stedet er det gjerne mange som kjenner igjen, da det er innspillings-stedet til serien Home and Away. Det tok ca. en time med buss fra Manly til vi var fremme. 

Da vi kom frem, gikk vi langs stranden. Det var også muligheter for å kjøpe mat. Vi så mange delfiner som svømte blant surferene. Ekstra gøy når vi kunne se delfinene hoppe opp av vannet!

Vi gikk også opp til fyrtårnet som er på enden av stranden, som også er Sydney’s nordligste sted. Bakken opp var passe tung, men det var såå verdt det når vi kom oss opp. Utsikten var nydelig! Da vi var nede igjen fra fyrtårnet, solte vi oss og chillet på Palm Beach.

Vi tok deretter en 20 min lang busstur til der vi hadde blitt anbefalt å spise, nemlig Newport! Vaktene sjekket legitimasjon, og da vi kom inn var det et stort uteområde med ulike små resturanter, sjapper og barer og mye sitteområder! Her var det så koselig, med god stemning og musikk. Vi valgte oss ulike resturanter å bestille maten fra, og samlet hele gjengen for å spise ilag. Koselig :) Og maten her er virkelig å anbefale videre! 

Newport

Tina

Sydney – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *