Palm Beach/Summer Bay

Det er mange turer man kan melde seg på når man bor i Sydney, og en av disse turene er å dra til Palm Beach, som er inspillingsstedet til Home and Away. Fler av oss norske har sett på det, så en tur for å forhåpentligvis se skuespillerene og innspillingen var gøy:) For dere som ikke ser på Home and Away som vet at dere skal til Australia; dere bør begynne å følge med :) Det er en god motivasjon når man jobber for å dra dit. Funket i alle fall for meg og alle andre som var med på turen!

Det som var veldig mindfuck var at alle innspillingstedene var egentlig ganske langt fra hverandre. Selve stranda, surfclub og the Diner var relativt nærme, men alle scener som er spilt innendør er spilt på andre siden av Sydney. Dit dro ikke vi, men vi fikk sett der Braxtons bodde før :)

image

Det her var for eksempel 30 min unna resten av stranda osv, og det er her the Blaxland stod, for dere som har sett litt :) 

image

Vi så inspillingen!! Vi var veldig heldige, for tydeligvis spiller de inn bare 3-4 timer maks to ganger i uken. Hvis dere ser nøye så ser dere John og Jett. Andre skuespillere vi også så var Sasha, Roo og Marilyn. Vi fikk ikke hilse på dem, de var veldig opptatte men de vinket til oss :) Det var gøy å se etter å ha sett på Home and Away i flere år :)

image

Fine, fine Palm Beach. Dette er stranda som er lengst nord for alle Northern Beaches, mens Manly er den stranda som er lengst sør for Northern Beaches. Så Palm Beach er på samme kystlinja og 11 km lenger nord for Manly, hvis jeg husker rett. Det er tilsammen 12 strender i Northern Beaches hvor man faktisk kan gå, sykle eller skate (som Emil, en norsk student i år gjorde) opp kysten helt til Palm Beach.

image

image

The surf club. Vi kunne ikke ta bilder nærmere på grunn av innspillingen, som foregår helt i bakgrunnen på dette bildet

image

Disse husene er superfancy, har en grei utsikt og en veldig dyr prislapp på. Med andre ord, Palm Beach er et av Sydneys dyreste strøk å bo i.

image

Fine Eva :)

image
image

Så gikk vi fem minutter, så kom vi på andre siden der vi så Mangrove River, eller Pitt Water som det egentlig heter. Det er her man finner The Diner, Alf’s Bait Shop og Mangrove River. 

image

Dette stedet hvor de spiller inn the Diner var superfint! Det er bare utsiden som brukes til innspilling, men det er faktisk en ordentlig café/restaurant inni. Kjempekoselig sted! Synd det var så dårlig vær og at vi ikke kunne være der til det ble mørkt. Det er verdens fineste sted når de små lyspærene er på, i følge guiden vår. 

image

Alf’s Bait Shop

image

Tidenes photobomb av Marie :)

image

image

image

image

image

Mangrove River

image

Og på veien hjem så stoppet vi innom der de spilte inn Braxtons hus før :) 

Ida Marie, Sydney 2014

Ex.phil, Ex.fac & Introduction to International Communication

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *