Personlig trener Sydney ved ICMS

Hei alle sammen!
Mitt navn er Elise Easter, og jeg er den heldige som har fått lov til å blogge for PT sydney. Jeg kan begynne å fortelle litt om meg selv, og hvorfor studievalget falt på personlig trener i sydney. For 20 år siden ble jeg født i Trondheim, og har siden den gang bodd i bartebyen foruten et år i forsvaret. Trening og kosthold har i flere år vært en viktig del av livet mitt, så da jeg fant ut at jeg hadde mulighet til å studere det jeg brenner for på et av verdens fineste steder tok det ikke lange tiden før avgjørelsen var tatt.

Vi ankom Manly for bare et par dagen siden, men vi er blitt forelsket i plassen allerede! Vi snakker en strand som minner om et bilde på et postkort, blått hav, herlig vær, koselige kafeér og butikker, og ikke minst superhyggelige mennesker. Jeg gleder meg utrolig masse til å oppdatere dere videre om oppholdet vårt her i manly!

image

Som dere kanskje allerede vet, så får man oppleve to destinasjoner i én når man velger personlig trener Sydney. De 3-4 første ukene tilbringes på bali, så jeg kommer til å lage et eget innlegg om den delen av semesteret.

PS: Bloggen vil oppdateres 2-3 ganger i uken, men dere kan også sjekke ut @gostudysydney eller @eliseeaster på instagram for flere bilder.

Elise
Sydney – Personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *