Puerto Escondido

Hola! Her i Puerto Escondido har det gått i ett den siste uka. Det er så mye nytt som skjer hele tiden, så mye gøy å finne på! Jeg vil derfor summere opp deler av det som er skjedd siden livet i Puerto Escondido startet for meg og 12 andre studenter. Det er absolutt ingen grunn til å klage over å bo her, ettersom man våkner til denne utsikten hver dag:

image

Når det er sagt, er det heller ikke feil å ha stranda som nærmeste nabo. Mye av tiden blir selvsagt brukt på stranda, hvor man kan ta med seg lesingen, kjøle seg ned med bading i havet, eller kanskje ta en liten siesta i hengekøya ved beachcluben mens man er dypt inne i filosofi-verden. Alle har forresten hver sin hengekøye ute på terrassen.

Hotellet laget til en velkomstfest for oss. Vi fikk servert god grillmat med corona & vin til etter eget ønske. Vi fikk også egen DJ for anledningen    – en koselig kveld med grillfest og god stemning rundt bordet. image

Casa Babylon er alltid et koselig sted å gå til, både på dagtid og på kveldstid. Stedet har en særegen stil – en blanding av hippie & reggea. Her kan man finne bøker på alle slags språk, antageligvis lagt igjen av mennesker fra hele verden gjennom mange år. Herlig atmosfære, og man får servert nydelig kaffe og gode drinker til en god pris.

image

Her er vi en gjeng som har satt oss godt til rette i “vinduet” på Casa Babylon for å vente på paraden som ble holdt her i forbindelse med karneval. Morsomt å få med seg litt latinske rytmer og flere fancy farger.

image

Vi brukte en annen fridag til å besøke “Playa Carizalillo” som viste seg å være en aldeles nydelig strand. Stranda ligger ikke mer enn 10 minutter med taxi fra hotellet, så denne stranda skal garantert besøkes ofte.

image

image 

Forrige søndag brukte vi anledningen til å dra på en utflukt. Først dro vi til et skilpaddesenter hvor vi fikk sett skilpadder i all slags fasong og størrelser. Alt fra små skilpaddeunger til over flere hundreår gamle skilpadder:

image

Deretter dro vi videre ut på båtsafari hvor vi blant annet fikk sett store iguianere, spesielle fugler, krokodiller, alligator, en fancy ape og blomster med knopper som skifter farger over natta. På vei bort krysset vi også en nydelig sandstrand. 

Mer fra livet her i Puerto kommer om ikke lenge. Denne helga har alle vært på weekendtur, noen dro til Acapulco og noen til Oaxaca City. Jeg dro til sistnevnt sammen med fire andre medstudenter, vi hadde en kjempefin tur og fikk sett og opplevd mye interessant og opplevd deler av meksikansk kultur.

Hasta luego!

Veronica,

student i Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *