RUSSEFEST

10.11.2017

Hei!

I dag er det fredag, fint vær og skolefri!

image

Ganske nice fredag med andre ord! Jeg sov lenge i dag, spiste en deilig lunsj og videre skal jeg lese litt pensum! Etter det skal jeg rusle meg en tur langs strandpromenaden for å dra på butikken og kjøpe noen småting bare. Deilig.

I går var det russeparty på klubben her på skolen, arrangert av skandinavere. Jeg hadde det så SINNSYKT gøy haha! Kanskje den beste festen så langt. Alle var helt gjennomvåte i svette etter å ha danset i 3 timer i strekk til både norske russelåter og engelske sanger. Kan iallefall si med sikkerhet at nordmennene representerte Norge meget godt. Jeg tok faktisk ikke så mye bilder, for som de fleste vet er jo de beste festene de som nesten ikke er dokumentert (fordi man har det så gøy og “travelt” at man glemmer å ta opp mobilen) men tok noen!

De første 40 som kom fikk gratis hvit t-skjorte som man kunne skrive hyggelige hilsener på (som en russebukse!). Tror nesten alle fra Ex.Phil og PT var der så det ble ganske stappet med andre fra skolen i tillegg! Skolen hadde tilogmed takket for et bra opplegg fra arrangørene sin side, og det sier jo sitt.

Helene

Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *