School

Hei!

Nå har vi allerede vært her i to uker, og begynner å komme litt inn daglige “rutiner”, få litt oversikt over skolearbeidet, og kjenne byen bedre. En bra ting, med tanke på at første eksamen er om kun 3(!) uker. Er en del pensum å lære seg på kort tid, og det kreves endel disiplin å sette seg ned med lekser istedenfor å dra ned på stranda eller finne på annet gøy. Jeg synes jeg har funnet en god mellomting, og veksler litt mellom å bruke dagene på lekser/trening og å finne på andre ting. Vi starter jo ikke timene før kl.14:00 på dagen, så har en del tid til å finne på noe, studere, eller begge deler før skolen.

Igår var vi for eksempel på Warringah Mall her i Manly og shoppet litt før skoletimene våre. Ganske stort og fint senter, og ligger bare 10 minutter unna skolen med taxi. Kjøpte meg noe småtteri på butikker jeg aldri har hørt om før – synes det er så gøy!

Må også vise dere business-attiren vår her på skolen! Er nemlig en ganske streng kleskode som er ment for å holde standaren på skolen, og å forberede elevene på å kle seg ordentlig i jobbsammenheng. Vi må for eksempel alltid gå med business-hæler, alltid ha på blazer med navneskilt, ikke ha på singlett, ikke ha utringning, ikke ha korte skjørt osv. Guttene må gå i dress, og i dressko. Litt stress, men mest gøy. I Norge kan man jo komme på handelshøyskolen i joggebuksa hvis man vil, så synes egentlig kleskode er en bra måte å fargelegge skolebildet mer seriøst på.

image
image

Nelly

Sydney – ex.phil/ex.fac/engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *