Selamat Bali!

Hei! Mitt navn er Severin Kokaas Ingebretsen, og jeg skal holde dere oppdatert på hva som skjer her på PT-studiet på Bali under høstsemesteret 2018.

Jeg er født i 1. Feburar, 1997, og kommer fra Farsund/Lyngdal helt sør i landet. Interesserer meg for de fleste sportslige aktiviteter, friluft, fuglehund, jakt og fiske, dykking m.m. Jeg har brukt årene etter v.g.s. i militæret, jobb som servitør og treningsveileder/hatt gruppetimer på treningssenter. Etter det reiste jeg i tre og en halv måned i Asia som backpacker, og fikk mersmak på Bali. Videre etter PT-studier på Bali har jeg tenkt å reise til Danmark for å studere, og ønsker derfor å ha en mer givende arbeidsmulighet ved siden av studiene, fremfor å jobbe lange kvelder som servitør. Dessuten ser jeg på dette som en fin mulighet til å få mer kunnskap om kropp og trening – for så å kunne trene mer og effektivt i tiden fremover. Men nok om meg.

Etter mye venting, var endelig tiden for å reise til Bali kommet. Sjekklisten har blitt gjennomgått mange ganger, og siste sjekkpunkt er touchdown i Denpasar. På Gardermoen møtes hele gjengen som skal reise nedover, både PT Bali, PT Sydney, sosialantropologi og ex-phil. Her er det bare å glemme å prøve å huske alle navnene du hører under hilserunden, men de fleste av oss er uansett opptatt nok med å klare å si hva vi selv heter. Navnene på resten kommer senere. På Gardermoen fikk vi god tid til innsjekk, sikkerhetskontroll, passkontroll og en matbit før første flyet gikk mot Dubai, som tok ca. 7 t,  hvor vi skulle vente ganske lenge på neste fly på drøye 9 timer mot Bali. Heldigvis har araberne ordnet med underholding, der de som ikke hadde fått jet-lag etter første flyvning oppholdt seg.

Omsider landet vi i Denpasar, og derfra gikk det relativt kjapt (med tanke på «island-time») før vi på PT var samlet til opptelling og kjørte mot Seminyak.

På campus ble vi mottatt med mat og drikke, etterfulgt av et lite informasjonsmøte før de sprekeste tuslet ut mot byen. For resten av gjengen ventet en etterlenget god natts søvn. Den første uken består av noen informasjonsmøter, skolebesøk, soling, bading, bespisning og undervisning.  

Dessuten kommer lokale bedrifter på besøk for å informere og reklamere om alt i fra yoga til dykking. Her bruker også en del av gjengen tid på å utforske  nærområdet, og teste ut det Seminyak har å by på. Og noen kjenner til målene på hver eneste flis i bassenget.

Det er mye god mat å finne, samt utesteder og markeder. For de som ønsker mer trening utenfor campus, er CrossFit Seminyak et godt alternativ. De aller fleste ser fornøyde ut stort sett hele tiden, og det føles godt å være i gang. Undervisningen kan virke litt voldsom/vanskelig i starten. Vi har nettopp satt i gang med anatomi og indonesiske språktimer, og etterhvert som timene går unna, er det faktisk ikke så galt. Mye å sette seg inn i, men så lenge man følger med og noterer i timene, har jeg et håp om at dette går bra. Første eksamen er i nettopp anatomi, i slutten av den tredje uken. Så her er det bare å stå på! Til helgen blir det en utflukt med hele gjengen fra PT til Ubud, og deretter følger en fest og en del annet opplegg.

Beklager strukturen på innlegget. Jeg har hatt litt problemer med å komme i gang av diverse hindringer på nett :) Snakkes!

Hilsen fra Severin 

Bali – Personlig Trener

God gang i bassenget etter endt skoledag.

Ådne Funderud (til høyre) kommer til å blogge for Sydney.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *