SNIPP SNAPP SNUTE..

.. så var eventyret ute. Det er helt utrolig å tenke på hvor fort disse tre månedene har gått. Jeg synes det ikke er lenge siden venninnene mine fulgte meg til Gardermoen før vi dro til andre siden av jorden.

Med hånden på hjertet og på nesten 40 menneskers vegne kan jeg si at dette eventyret er det fineste vi noen sinne har vært med på. Vi har hatt det så utrolig fint sammen, helt fra vi dro fra Gardermoen 8.februar til avskjeden 6.mai. Alt vi har fått være med på, oppleve, utforske og lære av kommer vi til å ha med oss videre i livet og leve på i evigheter. 

Etter farwell-partyet for en uke siden gikk det så fort og de fleste brukte de siste dagene til å nyte Manly og besøke steder/gjøre ting vi enda ikke hadde gjort. Jeg dro blant annet til Palm Beach – Home & Away stranden.

image
image

Avskjeden på fredag var rimelig tårevåt, og det var så trist å reise ifra alle sammen. Vi har blant annet skapt nye vennskap med mange av elevene/studentene på campus i tillegg til at det var fire stykker fra Norge som går Academics og de har fortsatt et par uker igjen. 

Som jeg også har skrevet tidligere er det skikkelig rart å dra ifra alle, fordi vi har blitt så knyttet til hverandre på så kort tid. Jeg dro helt alene og kjente ingen, men har ikke følt meg alene et eneste sekund fra vi dro til vi kom hjem.

Jeg anbefaler alle og en hver å bli med på et eventyr som det her. Du bor i et slott, på verdens fineste sted hvor du kan kombinere eksotiske strender med storbyliv. Du har mulighet til å oppleve Australia på langs, møte nye mennesker, få venner for livet, spise god mat, sole deg på uendelige mange strender, lære nye sider om deg selv samtidig som du kan få med deg 30 studiepoeng dersom du består eksamen. 

image

Dette var så trist, men jeg vet at vi kommer til å holde kontakten. Allerede på onsdag har vi exphil-studenter eksamen, og de fleste skal ha eksamen i Oslo som betyr gjensyn<3

image

<3 verdens fineste turgjeng. 

Takk for meg! 

Tina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *