Studentblogger for PT

Hei!

Mitt navn er Siri Martinsen og jeg skal være studentbloggeren for pt! Tenkte å skrive et innlegg om meg selv så dere kan bli litt bedre kjent med meg!

Jeg er 19 år og kommer fra Oslo. Våren 2019 gikk jeg ut av videregående og hadde ikke så mye planer framover annet enn å jobbe og trene. Trening er noe av det beste jeg vet og har blitt en viktig del av livet mitt. Jeg begynte å trene på Fresh Fitness for sirka 3 år siden. Før det drev jeg mye med ridning. Jeg drev med hest fra ung alder (husker ikke når jeg begynte) og sluttet da jeg var 17. Det ble veldig mye hest og ridning på et punkt da jeg på samme tid gikk på rideskole, red ene hesten på gården jeg jobbet på og gikk egen linje med hest på naturbruk skole. Det ble fort hest alt for mange ganger i uken og jeg brått sluttet på rideskole, byttet linje på skolen og gikk helt over til å bare trene på Fresh. Trening ga meg mye mer glede enn ridning og det er et valg jeg ikke angrer ett sekund på!

Jeg hadde i utgangspunktet ikke vurdert en karriere innen det fordi jeg var veldig skolelei og de fleste utdanninger innen trening og helse er ganske krevende. Etterhvert som det gikk litt tid innså jeg at jeg ville ta en høyere utdanning innen ernæring og at jeg vil jobbe innen kosthold/trening sektoren. Brått begynte jeg å savne å gå på skole, men det var for sent å søke studier. Jeg begynte å undersøke muligheter for nor å gjøre i mellomtiden som var relevant. Jeg fant flere annonser for å bli PT i Bali og bestemte meg for å søke. Plutselig en dag fikk jeg mail om at jeg hadde kommet inn og jeg ble utrolig glad! Jeg var veldig bestemt på å dra helt alene, fordi jeg tenkte at da måtte jeg bli kjent med folk, og det er det beste valget jeg har gjort! Da jeg kom på Gardermoen trodde jeg at jeg skulle være nesten den eneste som reiste alene, men tvert i mot, nesten hele min gruppe kjente ingen fra før. Det var lett å bli kjent med folk!

Jeg kommer til å oppdatere Bloggen sirka to ganger i uken, kanskje tre om det skjer mye! Jeg er veldig aktiv på sosiale medier så om dere har lyst er det bare å følge meg på insta: @siri_martinsen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *