Supafest – Australia’s largest urban festival !

Til helgen er det Supafest her i Sydney. Da kommer artister som T PAIN &, LUDACRIS, SECOND ARTIST ANNOUNCEMENT FEATURED CHRIS BROWN, BIG SEAN 
& NAUGHTY BY NATURE, FIRST ARTIST ANNOUNCEMENT FEATURE, KELLY ROWLAND, ICE CUBE, LUPE FIASCO, RICK ROSS & TREY SONGZ. Det blir bra!

Ellers er det mange som jobber mye med essays og rapporter. Det er mye arbeid her i Sydney. Kan si litt om de forskjellige fagene.

  • De som går ex.phil har prøve-eksamen på tirsdag. Undervisningen foregår i standard universitetsstil med foredrag i 2 timer hvor man tar notater. Det er da Platon, Aristoteles, Hume, Descartes og Kant som er i fokus. Eksamen er i klasserommet og skrives med penn og papir. Karakterene blir gitt fra A-F.
  • De som går engelsk bruker mye av tiden på å lese. De har lest fire bøker og har skrevet to essays nå og begynner på sitt tredje. De har en eksamen i slutten av terminen, men for all del, ikke bli skremt, lærerne er meget hjelpsomme og det ska sinnsykt mye til å for å stryke.
  • For de som går idrett er det litt delt. Noen har hatt eksamen volleyball. Noen skal ha eksamen i karate neste uke. Imorgen får de et hjerte som de skal disikere og måle blodtrykk osv, får se hvordan det går. På den teoretiske delen er det anatomi som står på planen.

Arne Magnus Ulland

Sydney 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *