Surfing and exploring

Tidligere denne uken samlet gjengen seg for å chille ved stranden. Vi kan allerede merke at været blir varmere og varmere for hver dag som går. Vi fikk låne 2 surfebrett fra Hotellet som vi kunne bruke. Det er veldig ok at hotellet ligger rett ved stranden, da vi slipper å bære brettene så langt. Vi byttet på å prøve å surfe. Jeg har allerede surfet tidligere i Norge, så det var gøy å surfe for første gang i Australia! Det var noen som prøvde surfing for første gang og elsket det. Spennende!

På onsdag dro jeg og noen kompiser til en grotte/tunell ved Manly beach som vi hadde hørt om. Vi hadde ikkje vert der selv, så det var spennende å lete etter den. Vi fant den etter kort tid. Utsikten var fantastisk fra grotten.

Manly beach

Neste uke er det O-Week. Det kan sammenlignes med «fadderuke» som er i Norge. Det er i O-week vi får møte resten av elenene som skal begynne på ICMS (skolen vår). Læreren har gitt oss fri fra undervisning i O-week. Da kan vi fokusere fullt på å kose oss og bli kjent med mange nye studenter. Det blir gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *