Surfing og strandliv

Hola! På onsdag var vi en gjeng som dro og surfet rett etter forelesning, som forresten var vår siste time med undervisning. Nå venter en uke med fri lesing frem til eksamen. Til tross for at det er mye å gå gjennom, ser det ikke ut til at noen lar stresset drepe livsgleden av å leve her.

Det er ganske store bølger her for tiden, til og med i Carrizalillo. Så det ble en litt større utfordring enn forrige gang, men det var utrolig gøy!

image

image

image

image

image

Vi får iblant god underholdning med rytmiske roots på stranda.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Mye av tiden vår tilbringes på stranda. Nå er vi akkurat ferdig med forelesning i ex.fac, og eksamen nærmer seg med stormskritt, både i ex.fac og spansk. De fleste tar med seg bøkene på stranda og kombinerer lesingen med soling og bading.

En dag ble vi også vitne til at de slapp ut babyskilpadder på vår nærmeste sandstrand. Eggene holdes inngjerdet i et slags stort bur på stranda frem til eggene klekkes, for å beskytte dem mot at folk skal komme å ta dem. Å få sett så mange små baby-skilpadder bevege seg ned mot havet var en skikkelig fin opplevelse. De var så søte og små! Det er ingen tvil om at vi lever det gode liv her og nå. Er det noe vi har oppnådd og lært av filosofien, så er det ordet Eudaimonia.

Veronica

Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *