Sydney!

Hei folkens!

Mitt navn er Jennifer Louise Gjesdal Woodward og jeg studerer Engelsk gjennom Gostudy på ICMS. Jeg skal blogge litt om hva vi holder på med her i Australia. Dette er ikke første termin jeg er her, jeg gikk nemlig Idrett forrige semester. Jeg skulle egentlig hjem til kalde Norge for å fortsette idrettstudiet der, men siden jeg bare trenger studiepoengene, hvorfor ikke bare bli i Australia? Jeg valgte derfor å ta en ny termin her på ICMS, noe som jeg ikke angrer på.. Jeg har bare positive ting å fortelle om forrige semester. Jeg ble kjent med folk fra hele verden, og det er noe som er bra med ICMS. Her kommer det studenter fra Colombia, Tyskland, USA, Sverige, Spania, Kina. Alle studentene er imøtekommende og det blir fort skapt et godt studentmiljø. Det har blitt arrangert cocktailparty, karokekveld, kinokveld og commencement day av skolen for at studentene skal bli bedre kjent.

                                              

image

De andre studentene kom 30 Januar, så vi er allerede godt i gang med studie. Vi i Engelsk har til nå hatt 2 innleveringer med til sammen 6500 ord og vi har fortsatt 2 igjen før eksamen, så det er ikke bare stranden og soling det går i. Vi har time hver dag fra 09.30 -12.30 og i timene kan vi ikke gå med vanlig klær. Dette er en business skole, så vi må derfor gå med business antrekk når vi skal til timene. Vi kan heller ikke gå med vanlig klær i gangene selv om vi ikke har time. Dette er nok nytt for de fleste studentene, men jeg synes det er interessant og kjekt å prøve noe vi ikke vandt med hjemme.

image

Løpet av den siste mnd har vi opplevd mye. Noen har vært på surfecamp, blue muontains og andre har vært i sjømannskirken for å få med seg OL. Det mange ting du savner når du bor så langt vekke fra Norge, så derfor er det godt å ha sjømannskirken i nærheten. Her kan du få tak i norsk godteri, brunost, grøt, suppe og andre varer. Det er en plass du kan gå til for å føle deg “hjemme”.

Sjømannskirken

image

                             Sigrid og Ida

Blue mountains 

image

image

image

image

En del i klassen deltok på Color Run i februar. Løpet var 5 km, noen løp og andre tok det roligere. Gjennom løypen var det fire 4 fargestasjoner, blå, oransje, rosa og gul, som du kan se på bildene.  

image

image

I helgen var vi en gjeng fra klassen som dro inn til Sydney for å få med oss Mardi Gras, noe som var ganske interessant.

image

                                                         Julie

Neste uke er det ferieuke, så da blir det en del bading og soling. Noen skal tilbringe ferien i Byron Bay, New Zealand , Bali og en del skal tilbringe ferien på en tur som er lagt opp for Gostudy studenter, Chase The Sun.

Nå må vi fortsette med oppgaveskriving!!

image

                                                  Ha en fin dag!

                                                Jennifer Louise

                                                Sydney, engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *