TAKK FOR MEG ♥

Snipp, snapp, snute så var Bali eventyret ute …

Tirsdagen ble tilbrakt på Dreamland beach. Stranda var ikke så særlig stor, men den var utrolig fin. På kvelden vorset vi sammen på hotellet for siste gang, og avsluttet kvelden på La favela – et utested i Seminyak, rett ved campus. 

Onsdag var hjemreise dagen, men siden bussene ikke gikk før klokken fire ville vi bruke de siste timene på å sole oss og spise vår siste middag sammen. Det var selvfølgelig ikke noe annet enn the favorite fra Soho. Den beste burgeren man kan få tak i. 

Flyturen hjem var egentlig ganske tung. Det ble lite søvn, det var kaldt og jeg var ikke helt i form. Det var heller ikke før vi mellomlandet i Doha det begynte å gå opp for meg og ganske mange andre at – nå skal vi faktisk hjem, tilbake til kalde Norge. 
Når vi landet på Gardermoen ventet det en ganske tårevåt avskjed, og det var tungt å si farvel til den flotte gjengen jeg har blitt kjent med. Vi ble en så sammenspleisa gjeng, og det var alltid god stemning uansett hva. Jeg kommer til å savne samholdet vi hadde, og ikke minst Bali og varmen. Jeg skal ikke lyve, for jeg savner det faktisk utrolig mye allerede. 
Heldigvis vet jeg at det er mange av de jeg kommer til å se igjen ganske snart – vi skal selvfølgelig ha en reunion også. Og, Bali – kanskje vi ses igjen!

Det har vært en sann glede å være elev hos GoStudy. Jeg vil på vegne av idrettsklassen takke lærerne, elevene og de andre som jobber for Gostudy for et fantastisk opphold. 

Takk for meg. ♥

Synne Emilie

Idrett, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *