Taronga zoo & 3 m lang pizza

Vi har egentlig eksamen neste fredag, men vi måtte likevel holde Sydneysundaytradisjonen. Jeg vet at jeg ikke hadde klart å sitte inne å lese anatomi hele dagen uansett. Vi tok derfor fergen over til Taronga zoo. Man må jo se koala og kenguru når man først er i Australia! Selve zoo’en var litt skuffende, og jeg synes det er trist å se på de små burene alle dyrene må leve i, men vi hadde en fin dag likevel. Det var magisk å gå rundt hele dagen med utsikt over Sydney harbour. Det er så vakkert her! I tillegg fikk vi tatt bilde med en koala, så da er vi selvfølgelig superfornøyde!

image
image
image
image
image
image

Helle, Linda og jeg!

Etter at vi følte oss ferdige med parken tok vi fergen tilbake til Circular Quay (fergestasjonen i Sydney) og tok oss en tur bort til operaen med utsikt mot Harbour bridge. Her tok vi noen obligatoriske turistbilder foran broen.

Vi avsluttet søndagen på en utrolig kul restaurant her i Manly som heter Criniti’s. Her kan man bestille 3 m lange pizzaer! Vi bestilte 3 + 1 m til 20 sultne PT-studenter. Denne pizzaen er faktisk en av de beste jeg noen gang har smakt, så det er ikke siste gang vi spiser her. De har til og med en egen lean & healthy meny, så den må også testes ut!

Maria

Personlig trener – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *