The last days in paradise

..og der var oppholdet vårt i Puerto Escondido over. De siste dagene gikk så altfor fort. Vi sto opp så tidlig vi orket for å få mange solfylte timer på stranda, gå på markedet, spise is i varmen, nyte den vakre solnedgangen, gå ut å spise på kvelden, danse til meksikanske salsarythmer, og bare føle gleden ved å leve det gode liv. Jeg er nesten sikker på at ingen av oss orket tanken på å dra fra Puerto. Om tiden bare kunne gått senere, eller døgnet kunne hatt flere timer.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

En ting er hvertfall sikkert. Vi har aldri satt større pris på den herlige temperaturen i vannet, å svømme i bølgene har aldri vært morsommere, vi har aldri følt oss så fri som de siste dagene etter eksamen og vi har aldri vært så tilstede i nuet og levd sekund for sekund på den måten vi gjorde de aller siste dagene i Puerto. Vi sitter igjen med mange bilder som ble tatt som minner oss på alle de fine stundene vi hadde, opplevelser vi aldri kunne vært foruten, ikke minst alle de gode minnene vi fikk som vil bli husket for alltid. De minnene er gull verdt!

Jeg er ikke i tvil om at det å reise til Puerto Escondido, kombinere studier med sol og så mange fine opplevelser er det beste valget jeg noensinne har tatt. Og jeg er rimelig sikker på at de fleste som har tatt dette valget kan si seg enig i det. Så om du leser dette og tenker på å reise, oppleve et helt nytt kapittel i ditt liv men samtidlig ønsker å begynne og studere – kombiner studier med tre solfylte og minnerike måneder i Puerto Escondido! Du vil aldri angre, kun se tilbake på tiden som THE TIME OF YOUR LIFE!

Tusen takk for alle minnene Mexico-oppholdet har gitt meg, takk til GoStudy som gir muligheten til å kunne ta studier i utlandet kombinert med så mange nye inntrykk og opplevelser, og takk for meg!

Puerto Escondido har virkelig satt sine spor i våre hjerter. Gleder meg allerede til å dra tilbake på ferie!

Veronica Rørvik

Student i Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *