Tid for ferie!

Endelig ferdig med første eksamen, og endelig ferie! Mange vil sikkert rynke på nesa når jeg sier at denne ferien var etterlengtet – vi bor jo i et ferieparadis. Men den siste uka har virkelig vært utrolig slitsom. Eksamen var krevende, men forhåpentligvis har vi alle bestått.

Sigrid var så heldig å ha bursdag nettopp på eksamensdagen. Enda mer heldig var det at dette var den mest regnfulle dagen siden vi kom til Puerto Escondido. Den planlagte bassengfesten ble flyttet inn i klasserommet, med alternativ piñata og drikkeleker.

Akkurat nå ligger jeg på en hotellseng i Mexico City. De fleste i gruppa har et pitstop i hovedstaden, før 5 flyr videre til Cuba, og 3 til Tulum, som er et ferieparadis i Mexico. Igår fikk Sigrid, Sara og jeg opplevd litt av overklassekulturen her, da vi ble tatt med til en veddeløpsbane av noen nye venner som bor her i Mexico City. Kleskoden var streng, og da vi først dukket opp i jeans, fikk vi beskjed om at vi sannsynligvis ikke kom inn med mindre vi skiftet. Vi tapte så mye som 50 pesos (25 kr), men hadde likevel en veldig bra kveld!

Dessverre har jeg ikke mulighet til å legge ut bilder fra telefonen, så bilder får dere ikke se før vi kommer hjem.

Sunniva
ex.phil/ex.fac
Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *