Tiden går så fort! Om to uker har vi vår siste eksamen, og like etter kommer hjemreisen.. – Med blandede følelser! Det skal bli godt med norsk mat, en sløv tv kveld med norsk sjokolade og å se venner og familie igjen, men sett bort i fra disse tingene kunne jeg godt tenkt meg å bli her mye lenger! Tanken på å reise hjem til kalde Norge nå er generelt svært lite fristende! Som de sier til turistene her nede (tenk mexicansk aksent) “Everybody falls in love with Puerto”!

Forrige uke reiste jeg med noen venner til en øy som heter Chacahua. Det er et lite surfeparadis bare litt under to timer unna med bil og båt. En herlig opplevelse! Alt vi gjorde hele dagen var bare å nyte; slappe av i hengekøyene, gå rundt på oppdagelsesferd og ta bilder, bade og prate med surfere. De sier man også kan dra på krokodille-safari der, og ild-flue “safari”, så jeg håper jeg får tid til å reise tilbake igjen!

Mia og Marie har vært på besøk på barnehjemmet her nede. De hjalp til med matte-lekser, spillte spill og lekte med barna, og kom tilbake strålende fornøyde med besøket. Spesielt Mia som har maset om å få dra dit siden vi kom hit. Jeg sendte med de kameraet og fikk noen kjempefine bilder tilbake.

På lørdag dro vi fem jenter til en luksus-villa ved stranden et lite stykke forbi La Punta (bare en femten minutters kjøretur herfra). Vi ble invitert av en god venn av en av bartenderne på Casa Babylon (baren ved siden av hotellet), og selv om vi nok var litt skeptiske i utgangspunktet så ble det en helt magisk ettermiddag! Vi ble servert margaritas ved bassengkanten og fikk hjemmelaget pasta til lunsj, og når solen var på vei ned ble vi kjørt hjem igjen, mette og lykkelige. Det skal godt gjøres å ikke elske Mexico og deres gjestfrihet!

I det siste har bølgene her i Puerto vært unaturlig små, så vi har bennyttet anledningen til å surfe på Zicatela, der vanligvis kun de proffe surfer. Jeg må ærlig innrømme at det er ganske tilfredstillende å kunne si til andre surfere at jeg har surfet der, uten en instruktør. De små gleder i livet, og jeg er stolt som en hane!

Amalie

Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *