Update fra Manly!

Heihei!

Long time no see! Siden siste innlegg har skolehverdagen kommet for fullt. Vi har skole hver tirsdag og torsdag og hjemmeeksamen annenhver fredag, noe som fungerer veldig bra. Første utkast av religions hjemmeoppgaven er levert, og en ex fac innlevering står for tur.

Det har skjedd såå mye gøy siden surfecampen! Vi har vært noen turer inn til Sydney! Forrige lørdag var det Mardi Gras her! Det er den nest største pride paraden i verden, etter San Francisco som er den største. Gjett om vi angret på at vi ikke tok den helt ut med strutteskjørt, paljetter og glitter overalt! Uansett var det veldig gøy å ha fått med seg!

Dagene går i ett sett her nede! Det er en måned siden vi våknet opp på RFW (der vi bor) spente for å utforske Manly. Helt sinnsykt hvor fort tiden flyr! Sammen med Hannah og Nora har vi startet på bootcamp på skolen. Det var helt sykt tøft første gangen, men veldig gøy trening! Det er en time styrke/ kondisjonstrening hver tirsdag og torsdag, og anbefalles sterkt for de som kanskje skal til Manly med Gostudy i framtiden!!

Processed with VSCO with a4 preset

Resten av dagene har gått til fine solnedganger, operahuset, lunsj på concrete Jungle i Sydney (ahh deilig!!), middag på Crinitis i Manly (hvor man kan bestille en tre meters lang pizza) og acai bowls på Girdlers! Vi koser oss max for å si det sånn!

Tidlig onsdag morgen satt Hannah, og jeg (Vilde) på kjøkkenet og spiste frokost. Plutselig hørte vi en høy ulende alarm fra stranden, noe som viste seg å være haialarm!! Udigg:)

Until next time!:)

Tomine og Vilde
Ex.phil/Ex.fac
Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *