Våre favoritt Beach Clubs

Halloo!

Tenkte å vise dere våre favoritt beach clubs. Bali har mange forskjellige kule, fine, kreative, festlige og rolige beach cluber. Her er våre topp 4:

Omnia, Uluwatu.
Omnia er en ny Beach Club som åpnet i starten av februar 2018. Denne har en fantastisk panoramautsikt 100 meter over havet. Her kan du ligge og se så langt øyet klarer. Kjempe fint sted å slappe av på! Dette er en nokså rolig og avslappende beach club. Hvem som helst kan ta en dag her. 
Omnia hadde også et Grand Opening arrangement. Her spilte blant annet Marsmello på fredag den 27. April, og Martin Garrix den 28. Vi var en liten gjeng som egentlig hadde planer om å dra på Martin Garrix, men hadde dessverre eksamens-innlevering dagen etter…
Men alt i alt en topp club!!

Mrs. Sippy, Seminyak
Mrs. Sippy er en festlig og morsom beach club! Denne tilbyr blant annet hoppetårn opptil 5 meter, egen strand midt i sentrum, og masse gode drinker;) 

La Brisa, Canggu
La Brisa er også en rolig beach club. Denne er veldig kreativ! Trehus, palmetrær, gode drinker og god mat, utsikt utover havet osv.. Enten om man vil ligge i sakkosekker å se på surfere hele dagen, eller lene seg tilbake i en stor seng og se på solnedgangen hele kvelden, er dette er fin beach club som passer til alt og alle!

Finns Beach Club, Canggu
Finns har både en beach club og en recreation club. Beach cluben er et festlig og moderne sted med utsikt til surferne, gode drinker, god mat og masse mer! Recreation club er der mange fra gostudy pleier å trene. Her får vi som studenter fra gostudy lov til å trene gratis. Et veldig bra treningssenter! Cluben byr også på trampolinepark, tennisbane, bowling, fotballbane, vannpark, nydelig restaurant med halv pris på tirsdag, torsdag og søndag!! ;) Greit å være student på Bali når Gostudy har gode samarbeidspartnere.

Even og Amin
Personlig Trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *