Velkommen til Bali!

Hei!

Jeg heter Elida Waage (19) og kommer fra en øygruppe utenfor Bergen som heter Austevoll. De kommende månedene skal jeg studere ex.phil, ex.fac og religion (REL150) på Bali, og vil som resultat av dette få 30 studiepoeng. Jeg er en utadvendt jente som elsker å reise, og som trives godt i andres selskap. Etter videregående var jeg relativt skolelei, og ønsket meg et år med nye inntrykk og opplevelser. Så da jeg i fjor kom over dette tilbudet, som kombinerer studier med reise – og samtidig er støttet av lånekassen (!!), tok det ikke lang tid før jeg var solgt.

Prosessen før avreise var enkel og grei, og jeg har hele vegen følt meg ivaretatt av flinke veiledere som er flinke til å tilrettelegge og til å formidle viktig informasjon. Jeg reiste i utgangspunktet alene, som har vist seg å være helt uproblematisk da de aller fleste studentene er hyggelige, utadvendte og lett bli kjent med.

Vi ankom Bali 07.02, og har allerede tilbrakt noen superfine uker her nede. Miljøet innad i ex.phil gruppen er helt supert, og etter ”Icebreaker-fest”, felles arrangementer og turer sammen med studentene fra PT og sosialantropologi, har vi fått god kontakt på tvers av studieretningene.

Under ligger et bildedryss fra fine opplevelser vi har hatt her så langt:

Bilde fra en kjempeartig rafting langs en elv i Ubud.
Bilde fra dagstur til Ubud
Bilde fra Kids Day på Cocoon
Bilde tatt på en vegansk café i Badung med navn «Balibola». Supergod – og instagramvennlig mat ;)
Bilde fra Monkey forest i Ubud
Bilde av deler av Ex.phil/ex.fac-klassen på Icebreakerparty på Cocoon

Jeg tror jeg snakker for de aller fleste av oss når jeg sier at vi stortrives, og at vi gleder oss til fortsettelsen!

Elida

Bali – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *