Vi var på North head igår kveld, det er en kjempefin utkikksplass og en fin trim tur som er her rett ovenfor skolen vår :) det tar ca en times tid å gå dit og det er mange forskjellige veier og stier man kan velge mellom ! men alle ender en eller annen plass på North head :) North Head er Utkikkplass (enden på manly) der man ser rett over til Sydney over havet ig er rett og slett Nydelig ! Skal man oppleve noe veldig veldig fint så går man hit tidlig en morgen og får med seg soloppgangen ! vi var heldige og fikk med oss slutten på solnedgangen denne kvelden som dere ser på bilde :) hadde bare med det minste kameraet så er ikke verdens beste kvailtet. Tilbake til stiene, så er det veldig gøy å gå her, mye skog og rare dyre lyder ! er dere heldige kan dere se slanger eller øgler ! og litt senere på kvelden så kommer Pussoms fram og andre søte dyr :) vi såg noen igår ! men fikk bare dårlige bilder,jeg hadde zoomet inn uten å vite det så var det så mørkt så eneste jeg fikk med var bakenden på de..:p skal legge ut bedre bilde senere , de er kjempesøte ! :D

på Torsdag skal jeg på Ghost tour som blir arrangert av skolen, skummelt ! Emma droppet den , men vi skal begge på snorkling senere i november som også blir arrangert av skolen :) masse masse å gjøre, vi skal gjøre alt før vi drar nå så følg med ! :)

Nå er det og bare 5 uker igjen av oppholdet og jeg har ikke hørt EN av oss som gleder seg til å reise herfra, vi er i paradis… <3 Gle dere til det er deres tur !

Ellers på skolen går det for seg! vi har 3 skrive-oppgaver som vi skal få unnagjort og vi skal ha en muntlig presentasjon før examen den 1 december ! iiik . Men går bra vi får hjelp om vi trenger det, han møter en og en og går igjennom det vi har skrevet og retter litt. Ellers så har vi mange venner her som er engelske så vi får hjelp der og ! :) stooor fordel med å være på campus sammen med de andre elevene ;)

klem fra Emma & Kristina

Australia-Manly

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *