Volleyballturnering

Tiden flyr og nå er det bare en uke igjen av oppholdet våres her nede i paradis. Idrett har vært i gjennom mye siste uka, blant annet siste innspurt av volleyball med volleyballturnering på fredag. Veldig god avslutning på uka og ikke minst bra trening mot eksamen som halve klassen har denne uka. 10 av våre 30 studiepoeng er praktisk idrett. Surfing, karate og beach volleyball som vi har her i Sydney.  

I løpet av oppholdet våres her nede har vi ti økter med volleyball som avsluttes med en ferdighetsprøve. Det å kunne ha volleyball som et eget fag er like fantastisk som det høres ut som. Vi kommer oss opp om morgenen og får se verdens fineste soloppgang. Blir kjent med klassen i en litt annen setting en klasserommet. Etter volleyballøkta drar vi videre opp på forelesnig. Vi på idrett er derfor ferdig til lunch hver eneste dag! 

Her kommer noen bilder fra volleyballturneringen på fredag

Avsluttet turneringa med storoppgjør. Idrett stilte med to lag, et fra PT og et fra Ex.phil. Selvfølgelig vant idrett med sine to lag i finalen! 

Blir en del eksamensforberedelse på idrettsgjengen fremover nå. Vi har skriftelig eksamen i Idrettspedagogikk på fredag. Men Ingvild (læreren våres i idrettsped.) arrangerte et lite avbrekk fra lesinga i går og tok med seg idrett på tur opp til North Head hvor hun arrangerte quiz.

Utsikt over Sydney! Blir trist å reise fra dette fine stedet.. 

– Marie, Idrett 

Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *