Vulkanutbrudd på Bali!🌋

Nå er det flere nyheter hjemme i Norge angående vulkanen her på Bali, så jeg tenkte derfor å skrive litt om det å være her nede under naturkatastrofen.

Det er første gang det er utbrudd i mount Agung siden 1963, og de frykter nå et stort utbrudd. Foreløpig har det vært to små utbrudd, noe som har ført til en stor askesky over vulkanen. I dag tidlig økte statusen fra 3 til 4 (av 4). Flyplassen er for øyeblikket stengt, men vi håper og tror at vi skal komme oss hjem til jul!

Det er selvfølgelig litt skremmende å tenke på at det er en aktiv vulkan på øya, men vi er heldigvis i trygge hender. Lederne på Gostudy har gitt beskjed om at de skal si ifra til oss med en gang det er noe som skjer angående vulkanen.

Vulkanen er på andre siden av øya, så det er ingen fare for oss her i Seminyak:

image

Den røde rundingen er Seminyak og den røde pilen peker på Mount Agung.

image

Ellers går dagene som vanlig. Nå er det regntid, så det bøtter ned nesten hver dag. Når det først regner, regner det ekstremt mye samtidig som det tordner og lyner til det rister i bakken. Egentlig er det ganske fascinerende.

image

Her slo lynet ned rett forran oss!⚡️

Vi har flere eksamener frem mot avreise og har nettopp levert inn en gruppeinnlevering. Til uken er det praktisk eksamen i PT-rollen, noe vi nå forbereder oss til💪🏽

image

– Kathrine

Bali – personlig trener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *