Piknik og atelierbesøk

Hei igjen! :-)

Dagen idag har vært utrolig fin og jeg synes den har gått svært fort! Planene i kveld er å ta en tur på byen, men jeg tenkte først å fortelle dere om dagen og kvelden i går.

Det var utrolig fint vær, så vi bestemte oss for å ta en tur i parken og spise litt snacks og kose oss i solen. Vi var ikke alene om det, for parken var stappet, det var utrolig mange folk der og god stemning. Vi ble der i rundt 2 timer. Kunne egentlig tenkt meg å bli der mye lengre, MEN vi hadde jo nye planer! Neste stopp ble et fotomuseum hvor vi fikk se bilder som en fotograf hadde tatt i over 8 år på en reise gjennom Europa, Brazil, Kina, Kongo og et par andre land.

Fotomuseumet

Deretter dro vi hjem til en venn av læreren som heter Carl Fredrik. Carl Fredrik Schultz er en kunstner som har et privat atelier i Paris, hvor vi var så heldige å få komme på besøk. Hos Carl Fredrik fikk vi høre litt om hans historie, hvordan han endte opp i Paris og om hans kjærlighet for kunst. Samtidig hadde vi selvfølgelig litt snacks og bobler. Det var veldig koselig å få komme dit!

Vi snakkes!

Tuva, Exphil/Exfac
Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *