Rett før avreise til Barcelona!

Hei alle sammen!

Mitt navn er Celine Herregården og jeg er en av årets studenbloggere. Jeg skal ta opp kroppsøvning og naturfag i Barcelona/Paris Høst 2019.

Siden det er 2 dager igjen før avreise, tenkte jeg at det var hyggelig å sjekke inn her og fortelle om mine forventninger og hvordan jeg har forberedt meg på å dra de siste månedene.

Tidligere skolegang:

På vidregående gikk jeg på linjen som tidligere het Service og Samferdsel i to år før planen min var å gå påbygg det siste året. På den tiden drev jeg med flere konkurranser som gjorde at jeg skulle reise til Kina høst 2017. Det betydde at jeg ikke fikk gått påbygningsåret slik jeg ønsket og valgte da å begynne å ta opp fag som privatist på egenhånd. Hittil har jeg tatt opp matte, valgfag og historie og trengte derfor å ha norsk, gym og naturfag. Jeg er en eventyrlysten person som elsket å reise og valgte da å bli med på Gostudy sitt studieprogram i Barcelona og Paris. Jeg meldte meg på tidlig slik at jeg sikret meg plass og har i et halvt år ventet på å dra. Akkurat nå kjenner jeg at jeg er utrolig spent på å dra og gleder meg vanvittig til å starte på skole igjen og møte de andre elevene.

Jeg valgte å benytte meg av Gostudy sitt tilbud i Barcelona og Paris fordi jeg har flere veninner som har deltatt tidligere og de har snakket varmt om oppholdet og lært utrolig mye av å reise på egenhånd. Jeg har vært i Spania før men ikke i Barcelona, så jeg er veldig klar for å bli kjent med byen og spise ny og god mat. I Paris har jeg vært en gang før og gleder meg til å komme tilbake.

Forberedelsene før avreise:

Jeg har kjøpt bøker på finn.no for å spare mest mulig penger, og jobbet hele sommeren for å ha nok til å leve for selvom vi får støtte fra Lånekassen. Siden jeg ikke er 100% student via Gostudy så får jeg heller ikke fullt stipend, så jeg har laget meg et budsjett for mat og andre ting jeg måtte trenge under oppholdet. Budsjett anbefales på det sterkeste! Jeg har også pakket med meg det jeg trenger av klær slik at jeg ikke trenger å kjøpe det når jeg kommer ned.

Jeg kommer til å blogge her 1 – 2 ganger i uken for å oppdatere dere på hvordan budsjett og oppholdet går underveis!

Nå er det bare å pakke siste rest før jeg er helt klar for å reise på torsdag, jeg gleder meg til å møte dere alle sammen!

Celine Herregården
Privatist – Barcelona/Paris Høst 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *