Sunshine Coast


For noen uker siden dro jeg til Sunshine Coast for å besøke en venninne. Jeg tok ferge og tog til flyplassen her i Sydney, også videre med fly til Sunshine Coast, som ligger et stykke nord for Sydney. Det tok bare 1 time og 35 min med fly. Da jeg kom frem, møtte jeg venninnen min. Vi dro rett på stranden som heter Mooloolaba. Her koste vi oss i eit par timer med andre jenter også. Det var rundt 30°C, så jeg merket fort at Sunshine Coast har varmere klima enn i Sydney. Her anbefaler jeg alle å dra! 

På torsdager er det i Sunshine Coast vanlig at studenter drar ut på kvelden. Det gjordet vi, og det var såå gøy. På lørdag kjørte vi til en liten, koselig strand. Her fant vi på sprell og koste oss. Vi samlet vi en gjeng og hadde movie night på kvelden. 

Hele formiddag på fredag lå vi ved bassenget og koste oss. Fordi det var så varmt, var det digg å duppe seg i det kalde vannet av og til. På kvelden så vi solnedgangen.

Da jeg voknet på søndag var det tid for hjemreisen tilbake til Sydney. For en spennende og hyggelig langhelg med venner! 

Tina

Sydney – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *