Utflukt til Blue Mountains

Heihei!

På lørdag dro 7 stykker av oss på tur til Blue Mountains! Vi tok fergen klokka 07.00 fra Manly til Sydney hvor vi ble plukket opp av en turbuss.

Første stopp på turen var Featherdale wildlife park, en halvtime utenfor byen bare. Her var det omtrent alle australske dyr du kan tenke deg. Alt i fra hundrevis av fugler, til quokka, kenguru og dingo! Man kunne også komme tett på mange av dyrene og mate de!

Etter en times tid i dyreparken kjørte vi videre mot Blue Mountains, omtrent 1,5 time lenger ut av byen. Vi dro først til et kjempe fint utkikkspunkt på klippen av et fjell. Deretter kjørte vi det mest kjente stedet i Blue Mountains, Echo Point, hvor man kan se “de tre søstrene”. Etter lunsj gikk vi en 2 timers gå-tur nedover i dalen. Nydelig natur, sjuke utsikter, fossefall og regnskog!

Da gåturen gikk mot sin ende fikk vi valget om vi ville kjøpe billett for å ta toget opp igjen, eller gå alle trappene og høydemeterne opp igjen. Det var verdens bratteste togskinner, så det var noe alle hadde lyst til å få med seg! Det var nærmest som en berg og dalbane, hvor man kunne stille inn setet sitt etter ønsket vinkel. På det bratteste satt vi i 67grader helling!

Husk å følge oss på instagram for flere innblikk i hverdagen vår her i Manly! @tomineodegard & @vildembj. Og still oss gjerne spørsmål om det er noe dere lurer på!

Until next time!

Tomine og Vilde

Exphil/exfac, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *