Yoga-tur til Ubud!

Heihei!

Denne helgen dro noen av vi fra studiet på tur yoga-tur til Ubud! Dette var en organisert tur som vi fikk muligheten til å melde oss på gjennom GoStudy. Vi dro tidlig på morgen med buss, og da vi kom frem til Ubud ble vi møtt av svenske Ingela som skulle gjøre Yoga sammen med oss. Ingela bor på Bali og driver med yoga aktivt, og hun er kjempe flink til å undervise! Det var virkelig helt magisk å ha yoga midt i jungelen i Ubud, med bare fuglekvitter rundt oss.

Etter yogatimen tok Ingela med oss til sin «hytte» der hun bor fast. Virkelig et utrolig koselig og sjarmerende hus rett ved der vi hadde yoga. Her fikk vi servert vegansk lunsj, og vi fikk prøve oss på å lage såkalte «ofringer», som de her på Bali tar med til templet og gir til gudene.

Etter dette fikk vi faktisk lov til å delta i en seremoni i et vann-tempel i nærheten. Her lærte vi hvordan de på Bali tilber gudene, og vi måtte bade i en foss for å «rense» oss. Under har jeg lagt ved en liten video som Ingela har satt sammen fra dagen. Se så gøy!

Det var alt for denne gang!

Vi blogges!

  • Victoria Magnussen (Exphil)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *