Nabolaget vårt

God kveld! Tenkte å skrive litt om vårt nabolag/område i Paris, altså her jeg bor sammen med Martine og Susanne. Vi føler oss utrolig heldige med plasseringen, så hvorfor ikke dedikere et lite appreciation-innlegg til det? Misforstå meg rett, alle steder i Paris er fantastiske og kjekke å bo i, vi er bare blitt ekstremt glad i vårt!

Vår lille leilighet på 40kvm ligger mellom matbutikker, koselige kafeer, frisørsalonger, ostebutikker, the list goes on.. Om vi blir lei av å lese i leiligheten, eller bare vil lufte hodet litt, er det så utrolig mye å finne på rett rundt svingen. Selv har jeg blitt veldig glad i å gå å svømme i et basseng som ligger 500 meter unna, det er jo luksus! Bassenget er på innsiden av kjøpesenteret vi kaller “Hallene”, som ligger under bakken, og på toppen finner du selvsagt en park. Området heter Les Halles. Grunnen til at jeg fikk lyst å skrive om dette idag er at jeg var bortom Hallene i 5-6 tiden og ble helt forelsket i det jeg så, mennesker over alt og barn som spilte fotball og lekte. Legger ved noen bilder under.

Altsåå.. ♡

Inngangen til kjøpesenteret

Tidligere på dagen var jeg sammen med Martine i klassen på en kafé i nabolaget som heter Paul. Vi gikk der rett fra skolen etter å ha fått litt læringsboost fra læreren. Det er noe av det hyggeligste jeg vet her, det å lese sammen på kafé, samtidig kan vi stille hverandre spørsmål og diskutere temaet man leser om. Fram til helgen går det nok i mye lesing, men på fredag skal vi gjøre noe veldig kult som jeg gleder meg til å dele her i helgen. :-))

Tuva, Exphil/exfac
Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *