Det deilige oppholdet fortsetter i Barcelona

En nydelig uke her i Barcelona er forbi. Det har vært en rolig uke med innmari fint vær, noe som er midt i blinken fordi vi neste uke skal på en liten reise til Sør-Spania. Mer om dette senere. Denne uken har vi fått jobbet med skole, vært på cafeer, vært på stranden og selvsagt vært på bar og klubb. Barcelona har jo tross alt et sykt bra uteliv.

 

Vi er godt i gang med å jobbe mot eksamen i exphil og exfac og vi elsker å jobbe med skole på Barcelonas søte cafeer. Vi holder på å teste ut flere cafeer og har virkelig noen favoritter som vi føler oss hjemme på. Og når solen steker kan man også sitte og jobbe utendørs, det er bare helt fantastisk. På tirsdag var det så bra vær at vi kunne sitte i t-skjorte og nyte solen på stranden. Mina, min søte roomie, har også nytt solen på stranden. Hun våknet opp klokken seks på morgenen og dro på morgen-yoga og bading på stranden med 100 andre fremmede. Skikkelig kult altså. Hun beskriver soloppgangen som helt sykt vakker og det var virkelig en opplevelse for livet.

Bortsett fra gode morgenvaner har vi også for vane å dra ut i helgene på bar og klubb. Dette er skikkelig gøy og utelivet er noe helt annet enn i Norge. For eksempel hadde vår fantastiske studiekoordinator booket bor til oss på en veldig bra studentbar på fredag. Her spiste vi tapas og drakk sangria fra store dunker. Det var ordentlig god stemning med deilig mat og drikke. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *