VEL HJEMME

27.11.2017

Hei!

Jeg er vel hjemme i Norge og koser meg i Oslo før eksamen i morgen, etterfulgt av siste del av reisen min – flyturen hjem til Trondheim. Jeg er så utrolig takknemlig for opplevelsen(e) jeg har hatt nede i Australia og føler en litt annen meg har kommet hjem igjen. En Helene med mer erfaring i livet, mennesker og kulturer og ikke minst en Helene som setter enda mer pris på Norge enn før! Australia er en fantastisk plass, samtidig er jeg en hjemmekjær Nordmann som elsker ski på bena og norvegia-ost. Men turen min gjennom Gostudy er absolutt ikke noe jeg ville vært foruten!

Jeg har møtt utrolig mange inspirerende mennesker og lært mye om meg selv i tillegg. Jeg har fått sett ting jeg tidligere kun har sett på Animal Planet eller National Geographic og som jeg alltid har drømt om å sett – i en alder av 20 år!

I starten var jeg usikker på om jeg skulle dra – det er langt unna, det er mye penger som legges ned i opplegget og jeg skulle dra helt alene. Heldigvis hadde ei venninne av meg vært der semesteret før og sa noe så enkelt som “Hvis du er usikker på om du skal dra er det ikke noe å tenke på engang, DRA!, du kommer ikke til å angre” og det var dét pluss en velsignelse fra mine foreldre som gjorde at jeg tenkte “f*ckit, jeg drar”. Og nettopp det vil jeg at du som er usikker på om du skal dra, skal tenke også. Go for it!

Og husk når du er der nede: vegemite skal smøres tynt på brødskiva, det er ikke nugatti!

Hvis du har spørsmål om noe som helst er det helt innafor å sende meg en melding på instagram, der heter jeg helenegii

Takk for meg <3

Helene

Sydney – Ex.Phil/Ex.Fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *