Acapulco

Dette er Monita fra Mexico! Vi studentene her i Puerto Escondido hadde ett stort ønske om å dra på storbyshopping. Derfor har vi besøkt et sted som heter Acapulco. Det ligger ca 8 timer fra Puerto, men vi fikk se filmer hele veien på bussturen, så det gikk greit nok. Vi fikk øvd opp spansken enda litt, for alt her er jo dubba.

Da vi ble møtt av storbyen, var hotellene på den ene siden av veien og utestedene på den andre siden hvor stranda også ligger. Vi kom på kvelden og så bare masse blinklys i alle regnbuens farger overalt. Det er litt party faktor fant vi ut. Vårt hotell het Tortuga, eller skilpadden som vi sier på norsk. Og der matchet ALT i grønt, med grønn «juletrebelysning». Dagen etter så gatene helt normale ut, da alle blinklys ikke syntes. Da ble det shopping for alle pengene! Hele gjengen shoppet i timevis og koste seg!

En av kveldene dro vi ut på det dyreste og mest trendy stedet i Acapulco. Det var en opplevelse i seg selv!! Da betalte vi jentene 100 nok hver og gutta betalte 250 nok hver. Så var det fri bar resten av kvelden! Til tross for at alt smakte saft, var det riktig øl ;)

Her har vi fått kjempe god mat!!

Vi fikk gleden av å feire Iver sin bursdag i helgen! Da dro vi til Hard Rock Cafe :D Alle pyntet seg opp i finstasen, klare for god mat, og det fikk vi! Iver ble veldig glad for gaven han fikk av jentene :) Spesialkoregrafi kun for han! Compleaños feliz Iver!

Oj som vi har handlet på shopping sentrene! I Puerto Escondido er det ikke store kleskjeder eller shoppingsentre. Men det er det i Acapulco. Så da jentene fikk øye på Zara, løp vi inn i prøverommene og dro på alt vi fikk lyst på! Ja, pengene har flydd til klær denne uka, så nå tar vi det rolig. Det er nemmelig eksamen neste uke, så vi trenger tiden til å lese. Og det er hva jeg skal gjøre nå :D Sette meg på stranda med filosofibøkene med de andre. Ønsk oss lykke til!

Monita

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *