Aktiv uke i Mexico

Nok en aktivitetsrik uke er over. Mange har denne uken prøvd seg på både Muay Thai og zumba, og på torsdag hadde vi en ny runde med fotball. Flere har også blitt ganske ivrige på surfingen.

Foto: Helga Løset Skodjereite

Det merkes dog at første eksamen begynner å nærme seg. Ole Johan, vår foreleser i ex. phil og ex. fac syntes det var greit med en oppmuntring og et lite påfyll av energi, og på tirsdag overrasket han oss med Açai. Dette er en av de sunneste bærtypene som finnes, og de vokser kun i Amazonas. De er proppfulle av antioksidanter, og skal visstnok gi ekstra energi. Godt var det også!

Helgens utflukt var båttur. Vi kjørte til en nærliggende by, Huatulco, og dro ut med båt derfra. Vi fikk sett mange flotte strender, snorklet, og til tross for overskyet vær – solt oss litt. Klimaet her i Puerto gjør at luften er ganske fuktig, så det var deilig å være ute på sjøen og få litt påfyll av frisk luft i lungene.

Dagens båt

Vi fikk også sett to skilpadder

Småbåthavnen i Huatulco

Vi avsluttet turen med å dra på Mezcal-smaking. Mezcal er brennevin fra delstaten vi bor i, Oaxaca. Vi fikk også smake sprøstekte gresshopper og ost fra Oaxaca.

Hasta Luego!

Thea
Mexico – Ex.phil./Ex.fac.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *