Weekend

Hei!

Helga er ferdig, og en ny skoleuke har begynt idag! Denne helgen var det PT- og Engelsk-klassen sin tur til å dra til Crescent Head på surfecamp, og vi på ex.phil og idrett sin tur å være igjen i byen. Ei super helg der å slappe av sto i fokus, sammen med å trene litt, spise masse og feste litt. På fredag arrangerte ICMS ice-braker-party her på skolen! Det var sykt gøy, og alle dro nedover til Manly videre utover kvelden. Blir alltid kjent med nye folk når man er ute her!

Lørdag og søndag var maks avslapping, men også litt trening på agendaen. Vi ex.phil-studentene har jo ikke noe trening i skolen, så noen av oss har meldt oss inn på et student-vennlig treningssenter i byen! De lager dealer for oss studenter som ikke skal være her så lenge, slik at vi slipper å betale skjorta for å holde oss i form. En liten joggetur fra skolen bare, så er lettvint å komme seg både til og fra treningssenteret. Perfekt!

Bilder fra rundt omkring i Manly denne helga.

image

Nora, Marie og Celine klare for å bryte isen!!! haha…

image
image

Treats fra “Ground Zero”

image
image
image
image

Utvalget her av mat; kaffe, iskaffe, ferske smoothies, fersk juice, pizza, is-barer, dessert, flotte frokoster osvosv MÅ faktisk nevnes. Er utrolig mye å velge imellom, og hver gang jeg er i byen vil jeg prøve noe nytt eller kjøpe med one hjem. Er en luksus! Men også litt farlig for lommeboka.. og formen :)

Men som dere også ser så bryr vi oss fint lite om noen av delene, og hiver innpå med alt som måtte friste! Prøver å passe inn i den australske carefree’e livsstilen selvfølgelig.

Nelly

Ex.phil/ex.fac/engelsk – Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *