Aktivitetsdag og meksikansk barnedåp

Hola! På torsdag møttes alle studentene på stranda for aktiviteter. Vi ble inndelt i lag, og konkurrerte mot hverandre i volleyball, fotball og svømming.

image

image

image

image

image

image

Vi hadde det veldig gøy, i tillegg til at alle fikk seg en god treningsøkt. Det å løpe i sand er virkelig tungt! Maria, Madeleine og jeg kom på 2. plass og fikk hver vår Corona – life’s a beer t-skjorte.

I går var vi en gjeng som dro til Carrizalillo for å ta surfetimer. Vi prøvde alle surfing for første gang, og fikk oss en kjempefin opplevelse! Vi fikk god hjelp underveis, og følelsen av å komme seg opp og surfe igjennom en bølge var helt sykt. Kan ikke beskrives, det bare oppleves. Vi skal selvsagt ta flere surfetimer, jeg kan nesten ikke vente med å lære mer.

Fikk ikke tatt noen bilder under surfingen, men det var en mann som tok bilder og filmet oss da vi surfet inn mot land. Bildene skulle visst legges ut på surfeklubbens hjemmeside. Om jeg får tak i bildene, kommer det et eget innlegg fra surfingen! :)

Senere var vi en gjeng som møttes på beachclubben. God stemning med livlig musikk og gode drinker. Salamon, mannen som jobber i beachclubben, er en så god person med god humor.

image

image

Salamon inviterte oss også med på en meksikansk barnedåp som begynte ca kl 1500 i dag på stranda. Vi takket selvsagt ja. Hva er vel gøyere enn å oppleve kulturelle feiringer?

image

image

image

De hadde pyntet så fint for anledningen. Vi fikk servert typisk meksikansk mat og drikke og vært vitne til en fin fest for små barn.

Veronica

Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *