Siden sist

Da har jeg endelig kommet tilbake fra sykehuset og er klar til å blogge litt igjen!  Først og fremst må jeg bare få skryte av det indonesiske sykehuset. Jeg ble ganske nervøs for hva som ville vente meg da det ble klart at jeg måtte innlegges, men jeg ble veldig positivt overrasket da både leger og sykepleiere var utrolig flinke og alltid satte av tid til å prate med en småforvirret og sterkt hjernerystet sykehuspasient. Jeg ble godt tatt vare på, så det å ligge på sykehuset noen dager gikk faktisk helt greit. Nå skal det sies at sykehusstandarden i byen er en del bedre enn legehusene i de mindre landsbyene, men jeg overlevde der inne også!

I dag er det en knapp uke til eksamen i ex.phil, og de som enda ikke har kjent på eksamensnervene begynner å kjenne det nå. Stadig flere har byttet ut “Fifty Shades of Grey” med “Ex.phil – rett i koppen”, og vi prøver så godt vi kan å gå i Platon og Aristoteles’ fotspor. Det fuktige været (les fossefall) hjelper oss litt på veg da det gir oss litt ekstra tid til å sitte inne å studere. Så nå er det bare å hit the books, så ønsk oss lykke til! 

Her kommer en kort bilde-update fra de siste dagene (internettet er litt tregt nå, så det tar veldig lang tid å laste opp bilder):

image

image

image

image

Vilde Kristin,

Ex.phil/ex.fac på Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *