Andre innlegg fra Mexico

Heihei!

Nå er det en uke siden siste innlegg så vi tenkte det var på tide med en liten update fra Mexico! Siden siste innlegg har vi vært på besøk på det lokale barnehjemmet her, dratt på utflukt med katamaran og snorkling, hatt volleyball- og fotballturnering, og feiret karneval!

På tirsdag var vi en gjeng på 7 som dro for å besøke det lokale barnehjemmet her i Puerto hvor det bor ca 15 barn. Det hadde blitt en liten misforståelse så da vi kom dit var bare 3 av barna der siden resten var på skolen, men vi fikk i hvert fall sett barnehjemmet og hvordan de bor osv. Det var veldig fint der, og vi fikk møte tre barn som var utrolig søte. Det er mulig å dra tid onsdag, torsdag og fredag for å leke med barna, og da vil alle barna være der. Det er en gylden mulighet til å få lært spansk i og med at alle barna babler i vei om alt mulig, og generelt veldig morsomt å være med dem :)

Onsdag var det volley- og fotballturnering på stranden med alle Gostudy studentene, som var veldig gøy!

På søndag dro vi til Huatulco, en by to timer sør for Puerto Escondido. Der dro vi på båttur og fikk se diverse nydelige strender og snorklet i koralrev med masse rare fisker. I tillegg så vi delfiner og hval så det var veldig spennende!

I helgen var det klart for det årlige karnevalet her i Puerto Escondido, så det var masse liv og røre i gatene hele helgen! Det var parade alle tre dagene med massevis av meksikanske dansere i alle aldere og alle typer kostymer, så det hele minnet om en slags odd blanding 17. mai og russetiden! Og følgelig var det ekstra mye folk ute på klubbene i helgen så det har vært livåt på dansegulvet. Så på noen av oss ble det ut for å danse 4 dager på rad, men læl da, vi e jo itj soft! 

Den flotte stranden Manzanillo:

image

Hyggelig stund på barnehjemmet:

image

En av strendene vi kjørte med båt forbi under utflukten:

image

Tur til La Punta i solnedgangen med Eirik og Julie:

image

image

– Heidi og Sofia, Puerto Escondido Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *