God ettermiddag(?) :D

Da er det klart for enda en oppdatering fra herlige Bali! Før vi forteller om vår opplevelsesrike helg, må vi vise noen bilder fra Volleyballtreninga! Fikk knipset noen blinkskudd fra timen på torsdag:-)

Først av alt, det er ikke feil å spille volleyball med denne utsikten!

Tilbake til helgen!

Allerede fra lørdag morgen har det vært fullt kjør og det startet med Volleyball turnering. Hele skolen ble sendt med busser bort til Sanur Beach, som er en utrolig fin strand i nærheten med gode muligheter for surfing og andre vannsporter. Volleyballturneringen var ikke obligatorisk, noe som resulterte i at enkelte benyttet seg av muligheten til de andre vannsportene rip curl har å tilby:-) Noen studenter fikk erfart at å surfe på lavt vann ikke egner seg.. hehe

Dagen startet kl 09, og når volleyballnettene var klare satte vi i gang med kamper. Alle som var påmeldt spilte minst 3 kamper, og ble sendt videre til enten A eller B sluttspillet hvor en spilte om finaleplassen i de forskjellige sluttspillene. Vi spilte til kl 14-15 ish, før vi hadde en times lunsj. Da kjøpte vi oss is og solte oss, vi hadde tenkt til å teste ut vannscooter men uheldigvis for oss var det lavvann og ikke mulig akkurat da. Ellers startet kampene igjen kl 16. Turneringa tok så og si hele dagen for dem som kom videre til sluttspillet. Det ble likevel god tid til å tane og bade mellom kampene :-)

Da vi kom tilbake til hotellet var det klart for BBQ night, det var buffet med masse god mat og tilslutt premieutdeling og moteshow hvor det ble vist frem klær vi har muligheten til å kjøpe! Ble ikke noe gode bilder her, vi satt i et dårlig kameralys! hehe

 

Her har du da Bertil og Synniva som vant volleyballturneringa! Gratulerer nok en gang! :-D

Søndagen..

Så, i dag har vi hatt besøk av 3 forskjellige barnehjem på skolen. Det var en stor gjeng med kjempe søte store og små balinesiske barn. Vi hadde gjort klart ansiktsmaling, hinderløype og vannsklie, men mest av alt var de overbegeistret for bassenget og jeg tror ikke jeg har sett så mange folk i bassenget på en gang siden vi kom hit. I bassenget var det satt opp masse oppblåsbare dyr og baller som de lekte seg med.

Etter noen timer med show og morro dro de blide og fornøyde tilbake til barnehjemmene sine med goodiebagger under armen, veldig koselig dag med utrolig mange inntrykk! Så ja, i morgen står skolen for tur igjen etter en hektisk helg, og den skal vi avsutte med en felles filmkveld.

Vi snakkes!

Emilie og Tina

Idrett1, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *