Auction helga =)

Søndag den 10. November

Hjelp! Panikk! Kaos! Rot! Uorganisert! Stress! Redd oss!
Eksamenstiden er på oss for fullt og vi stresser. Litt ;)
Vi har jo lest og studert iherdig og flittig som små working ants. Noen av oss. Av og til værtfall.
Men sånn alvorlig skrevet :)

Denne helga har vi hatt årets store happening, nemlig Auction Day.
I forkant så har exphil studentene jobbet som noen helter, så all ære til dem og til Paul for å ha arrangert alt dette. Inntektene fra denne kvelden går uavkortet til et barnehjem som Gostudy har startet og som de er en av hovedpådriverne av.
Hva skjer:
Aller først så startet lørdagen med Volleyball turnering. Undertegnede valgte å bli hjemme på Campus for å lese til eksamen, no rest for the wicked witch of studyland ;) Men har hørt fra pålitelige kilder at det var en meget bra dag med litervis med svette, blod, tårer og Pocari Sweat! Ballen ble volley’et rundt, det var jenter og gutter i treningsklær i steikende sol og kokende varme, kamper ble vunnet og kamper ble tapt. Humøret var værtfall på topp hos de fleste, det kan være at de som svettet ut alkohol ikke var like blid.. :P

Så kom kvelden og den store happeningen =)

Alle kledde seg opp og det var rød løper med egen fotograf, meget bra arrangert. Så kom vi fram til det som i mine øyne var det beste, nemlig buffeen ;P Italiensk gratis mat, nam! Pizza og lasagne er jo bare så godt!
Det var alkohol til salgs og jeg tok meg en Heineken mens jeg satte meg på bordet med folket mitt. Ble ikke sittende så lenge da, måtte jo rundt å hilse på de andre også. Sånn etter at maten og desserten var slukt opp såklart.
Så begynte auksjonen. Det var poser med grøt og tomatsuppe, dere vil aldri gjette hva de gikk for. Men mange hundre kroner.
Så kom kveldens høydepunkter, nemlig norsk melkesjokolade <3 Tror Lise fikk de fleste, hun bydde værtfall på alle! De gikk for mellom 1.5 til 4 millioner rupies. Det er snakk om flere hundre kroner, opp til et par tusen. For en melkesjokolade! Men så går jo pengene til et veldig godt formål.
Det ble solgt leverpostei, alkoholkvoter, sjokolade, klær, villaopphold, surfetimer, dykketimer, surfebrett, armbånd, nakenbilder, massasjetimer, datenights osv. Det mest overraskende var vel en eventyrstund med en av studentene mens han var kledd som en alv. Den gikk for 5 millioner. Et par tusen norske kroner..!
Tilsammen hostet vi studentene og lærerne opp 76.000 norske kroner!! Det er gavmilde mennesker spør du meg!
Det var underholdning og musikk, noen av studentene gikk opp på scena og sang. En kjempebra kveld!

Nå er det søndag og jeg må igjen sette meg med skolebøkene og studiene mine. Men som en liten avbrekk har jeg og fire andre vært i Water Boom denne dagen. Det er den kuleste vannparken i hele Indonesia! Sånn alvorlig talt, den er kåret til det. Og jeg skjønner det godt, de vannskliene var helt awesome! Det suget og det kicket du får…utrolig. Den ene var sånn at du skulle gå inn i en tube så lukket han døra og så talte en stemme ned fra 3 til 1. Så forsvant gulvet og du gikk loddrett ned i halvanna sekund, før du “landa” og gikk rett opp igjen også var du ferdig. Hele turen vara kanskje i 8 sekunder, men det er de lengste sekundene i ditt liv! Og mange andre sklier også, en fantastisk stund tilbringt der :)

Til sist vil jeg vise dere Oda, som dere ser så er hun en av oss som stresser litt når det gjelder eksamensperioden ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *