Nostalgi om dagen er bra for magen :))

Ammmagaaad! Det er helt sinnsykt å tenke på at det kun er 2 uker igjen her på fantastiske Bali! Det føles som igår at vi dreiv å tullet med bassenget om at “Ja, de to siste ukene kommer alle til å stresse som bare det med eksamen, og bare ligge å grille med bassenget før de skal hjem til vinteren” og nå er de her plutselig! Tiden har gått så ufattelig fort at man får liksom ikke tid til å blinke før det har gått en måned her og en måned der. Og når man liksom skal se tilbake på ting så har det skjedd så mye at man har bare ikke kontroll på nooooe! Angrer nesten veldig på at jeg ikke skrev dagbok eller noe for å ha litt med kontroll på dagene, tror det hadde vært mye lettere å se tilbake og sette mer pris på alt som har skjedd. Note to self for next time..

På flerkulturell har ting gått ganske så greit egentlig. Vi har nettopp blitt ferdig med å gå igjennom det siste fra pensum og skal nå bare repetere fram til eksamen. Audun er en utrolig flink lærer som er veldig god på å forberede oss men ikke stresse oss, han er utrolig god til å lære vekk og vet virkelig hva han snakker om, så det er veldig betryggende å ha han de siste ukene før. MEN! Jeg merker at alle begynner å stresse veldig. Selv om jeg har klart å henge med på alt i timene og sånn så angrer jeg veldig på at jeg ikke tok mer forhåndsstudier og leste mer på pensum før jeg kom ned, fordi det er egentlig veldig mye stoff når man først tenker over det! Another note to self… 

Så i steden for å tenke framover og kjenne frykten av eksamen som ligger foran, vil jeg heller se litt tilbake og kose meg litt over hvor verdt vet var hver eneste krone å dra til Bali!

Den ene uken var vi i Flerkulturell så heldig å få fri den ene dagen etter å ha jobbet så bra med innleveringer, feltarbeid og presentasjoner at vi fikk fri, vi utnyttet da anledningen og dro på Dreamland Beach og den var helt magisk!

Meg og Michell, så fornøyd og fin på Dreamland!

GoStudy arrangerer også KidsDay for ungene på barnehjemmet hvor alle kommer til ChanguClub, også arrangerer vi leker. Det var virkelig en av de gøyeste dagene her altså!

Limbo med Andrea iført fekostyme

Det var også meningen at det skulle være kostymeparty denne dagen, men det var kun meg og Andre som fikk med oss samme morgen, så da var det ned på markedet og finne første og beste; Fekostymer str.6år

Meg, Michell og Marie i Ubud, Monkey Forest

SnoopDogg var også in town i løpet av oppholdet vårt, og konserten var på en club kalt Potato Head veldig eksklusiv med god mat og en fantastisk konsertopplevelse i bassenget rett foran scenen!

John-Tore har fikset seg maske på market, prutet ned fra 900 tusen Rupiah til 150 000 rupiah, uten og prøve engang!

Årlig arrangert båttur til en nydelig øy, husker dessverre ikke navnet på den… men det var en kjempe bra dag!

Klasserommet til Flerkulturell!

Meg, Sandra, Marte og Trygve klare for å heie på GoStudy på Norwayday, et årlig arrangement, med sportsturneringer blant alle de norske skolene på Bali, etterfulgt av en galla middag, iår var den arrangert av ActiveEducation

Meg og Andrea på rød løper på galla middagen til Active

Vakre Kine, Marie og Maren

Stort oppmøte

Sist helg nå hadde vi den årlige Auksjonsmiddagen til GoStudy, hvor vi alle har donert og en gruppe har samlet inn donasjoner som blir auksjonert bort, blant annet veldig mye norske matvarer, villaer og surfebrett. Alle pyntet seg selvsagt opp i skreddersydde kjoler og dresser! 

Vår flinke auksjonist Thomas

Blakk men lykkelig gjeng!

etter 2 og en halv måned uten norske produkter var det veldig klart at folk hadde savnet det. Den kvelden ble det blant annet betalt 800kr for en smash pose, leverpostei til 500kr, kaviar til 250kr og en SMIL melkesjokolade til 1000kr!!!

Igår var vi også en gjeng som prøvde ut den etterryktede vannparket Waterbom og kan virkelig ikke si at vi ble så veldig skuffet! det var overraskende bra! Anbefales!

Herlig gjeng! 

Og med det så tar jeg kvelden! 

Sampai jumpa lagi!
Rebecca
Flerkulturell forståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *