Yogadag og rafting

Avhengig av hva folk følte de trengte her på campus, kunne man denne helgen ta turen enten på yoga eller på rafting. Det ble ganske jevn fordeling på disse aktivitetene, og god valuta for pengene!

Yogadag i Ubud

Vi hentes på campus og sørger for god stemning i bilen oppover mot Ubud. Omsider er vi fremme, og vandrer innover i skogen, hvor yogaen skal holdes. Nydelig sted, omgivelsene enda bedre! Her blir det en eller to timer med yoga, før turen går videre til lunsj (i lokal stil).

Utsikten fra huset til Ingela (Yoga-damen) er det ingenting å si på, og stemning kombinert med god mat gjør at alle vandrer videre over gjennomsnittet fornøyd! Neste på agendaen er bønn og en lokal kulturopplevelse.

Yoga-dagen ble med andre ord mye mer enn bare yoga! Veldig gøy å oppleve litt av det de innfødte driver med i tillegg til yogaen. Også i selveste Ubud! ANBEFALES!

Rafting

For de som følte for å bruke en smule mer energi, var rafting et uslåelig alternativ!

Her blir man kjørt ut til midt i jungelen, pakket på med utstyr, og satt i en båt med guider som vet å holde stemningen oppe!

Underveis ble det pit-stops, hvor man kan væte ganen, ta en dusj i fossefall eller bare ta det helt med ro.

Hele gjengen som kom tilbake kunne rapportere om god stemning hele veien, og anbefaler selvsagt rafting til neste gjeng!

Snakkes!

Severin

Personlig trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *