Avskjedsfest i Brasil

Fredag hadde vi avskjedsfest der vi hadde invitert alle de som har vært med på å gjøre oppholdet vårt her på øya til den fantastiske opplevelsen det har vært. Vi grillet, noe som er vanlig i Brasil, veldig enkelt og veldig godt!

 To i klassen holdt tale til læreren vår Ole Johan og overrakte gaven fra oss alle, han så nesten litt rørt ut. Kontaktpersonene våre Tatiana og Cesar fikk også mange fine ord og en kurv med diverse som takk for alt de har hjulpen oss med her. Dere som kommer til høsten, disse to har vært med oss hele tiden og er virkelig to helt unike personer. Dere får også møte ungene deres som alltid er med, og de er virkelig de mest nydelige ungene dere kan tenke dere, vi har lyst til å adoptere dem alle sammen.

 I løpet av kvelden hadde perkusjonsgruppa oppvisning med rytmer og sang, og de er virkelig blitt utrolig gode. De som har samba hadde også en liten danseoppvisning, og skal si de har fått dreisen på hoftene sine i løpet av disse ukene. Det var en veldig koselig kveld, men også litt trist for det var siste kvelden vi alle var samlet på øya. Lørdag morgen dro tre stykker til Iguassu Falls, og på mandag er vi fire som drar til Rio de siste dagene.

Lynette

Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *