Eksamensfeiring i Mexico!

Etter vi var ferdige med eksamen på fredag, dro de fleste av oss ned på stranden for å feire med en velfortjent corona og for å slappe av i solen!

Senere på kvelden hadde de ansatte ordnet til meksikansk aften til oss oppe i resturanten! Etter å ha tilbringt hele kvelden der, dro vi videre til Casa Babylon, før vi igjen dro videre til Barfly!
 

Etter en vellykket kveld, var vi noen få som tok turen til en strand som heter Carizalillo for å se på en surfekonkurranse for barn. Tror vi kom litt i det seneste laget, men vi fikk alikevel se noen, og det er sykt imponerende å se på!
 

Denne kvelden var det klart for å feire Anna som fyllte 20 år på mandag, og denne skulle feires i en villa!
 

Gratulerer med dagen da!

Denne dagen var bare sykt herlig! Nå er det bare 3 dager til her i Puerto, og vi kjenner at det er blandede følelser om det å reise hjem! Vi kunne godt hatt en uke eller to til her etter endt eksamen. Tiden har gått så sykt for, føler det var i går vi stod å så nervøst på hverandre på Gardemoen. I dag drar de fleste for å feste på en plass som heter Guadua som ligger borte på La Punta, da det er her det er mest liv på søndager!

Tonje og Marianne
Mexico 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *