Hjemme igjen!

Nå har vi vært hjemme i Norge i litt over ei uke, og det har vært deiig å se venner og familie igjen, og ikke minst spise knekkebrød! Det er noen grader kaldere her hjemme så varmen i Brasil er veldig savnet. Den siste uken etteravskjedsfesten, dro som sagt noen til Iguassu falls, og jeg og 5 andre dro til Rio en siste gang. Vi overnattet på Apa Hotel på Copacabana, et veldig enkelt, men billig hotell som ligger veldig sentralt, et bra alternativ hvis man ikke er super begeistret for hosteller. Vi brukte dagene på litt shopping, god mat, og sole oss på Copacabana.

Torsdag 3 mai gikk turen hjem til Norge og det ble en tårevåt avskjed med Tatiana, Cesar og ungene på flyplassen. Jeg tror jeg snakker for hele klassen når jeg sier vi kommer til å savne dem utrolig mye, de er virkelig helt fantastiske.

Vi har hatt et utrolig bra opphold på Ilha Grande, stedet, skolen og folkene har vært helt supert. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med at jeg valgte Brasil og Gostudy. Det er har vært en lærerik, gøy og fanstastisk opplevelse som jeg aldri vil glemme. Vi har vært så heldige at vi har fått muligeheten til å studere i Brasil, lese på stranden, oppleve Rio de Janeiro, karnevalet og så mange mange flere ting. Jeg skal skrive noen flere innlegg fra oss i Brsil med masse bilder av noen av tinge vi har gjort som ikke er tatt med tidligere her på bloggen. Så følg med litt til!

Lynette

Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *