BALI

Hei alle sammen!

Da er et nytt semester i gang for GoStudy og jeg har vært så heldig å få lov til å blogge for dem de neste 10 ukene. Først og fremst kan jeg presentere meg selv;

Jeg heter Nora, er 21 år gammel og kommer fra Bardufoss i Troms og Finnmark. Tidligere på videregående gikk jeg VG1 Service og Samferdsel og deretter VG2 Reiseliv. Etter det dro jeg inn i førstegangstjenesten i Sjøforsvaret. Jeg startet tanken med å få generell studiekompetanse for et lite år siden og hadde heldigvis en venninne som hadde reist med GoStudy tidligere som kunne fortelle om fantastiske opplevelser, byer, mennesker og ikke minst et bra læringsmiljø. Jeg meldte meg på GoStudy til Barcelona og Paris forrige høstsemester og storkoste meg så mye at jeg valgte å melde meg på til Bali og! Deilig med generell studiekompetanse etter 20 uker kombinert skole og ferie.

Nå har vi vært her på Bali i en uke og dette er over alle forventninger. Det er et fantastisk hotell vi bor på med ansatte som er utrolig hyggelige. De har et spa rett ved bassenget og de tilbyr nydelig massasje. Ellers er fasilitetene vi har her som studenter helt toppers! Vi har vårt eget bygg med hotellbassenget som heter Blue Water og der har vi et kjøkken til å lage mat sammen, sittegrupper og bordtennisbord. Ellers har vi et utrolig flott Campus som er et bygg der vi har klasserom, resepsjon og treningssenter!

Nå i helgen har vi vært på to utflukter, lørdag: rafting og søndag; Geger Beach. Det kommer eget innlegg om helgas utflukter, så hold deg oppdatert på bloggen!

Nora
Bali – privatiststudier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *