Farewell party

Nå nermer det seg hjemreise, og da er det tid for farewell party. Det var da mange av oss innså at vi snart skal hjem igjen til Norge, noe som er veldig trist. Kvelden startet med en god norsk Taco-middag før vi gikk ut på takterrassen for å ta bilder. 

Da seremonien startet, fikk vi høre hyggelige taler fra både rektor og våre koordinatore. Vi fikk servert snacks og gratis drikke gjennom kvelden.

Tidlige i uken kunne man anonymt stemme på ulike elever som kunne vinne ulike «priser», og på Farewell party’et fikk vi vite resultatet. Det var veldig gøy! En av titlene var f.eks «årets ‘king of Shark Bar». Jeg fikk titlene Årets instagrammer og Årets patriot. De som ble ropt opp fikk en pose med diplom for hver tittel og et par småting i tillegg. Stas! Etter sermonien dro vi en siste gang på Shark Bar!

Oppholdet i Sydney har vert en drøm! Vi kan reise hjem med mange nye intrykk og opplevelser. Vi har kost oss hver eneste dag! Jeg ( og de andre jeg reiser med) vil virkelig anbefale å reise med GoStudy selv! Man sitter igjen med både venner og minner for livet!

Tina

Sydney – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *