Great Barrier Reef

Chase the sun – dag 8

Vi sto opp tidlig for å komme oss til båten som skulle ta oss til Great Barrier Reef. Her skulle vi snorkle og eventuelt bli med på Scuba diving om man ønsket det. Båtturen tok ca. 2 timer, men det føltes ikke så lenge da man kunne ligge fremme på dekk å sole seg i mens. Det var to store nett-plattinger vi kunne ligge på. Da vi var fremme fikk vi utdelt snorkle-utstyr. Jeg meldte meg på dykking i tillegg, da det virket veldig spennende. Før dykkinga startet, fikk vi ett lite kurs hvor vi lærte ulike hand-tegn og generelle ting for sikkerhet. Vi var ca. 4 elever per «instruktør». Vi måtte øve på bruke oksygentanken før vi hoppet uti vannet. Hver gruppe dykket i ca. 30-40 minutter på rundt 6-9 meter ned, hvor korallrevene var best og hvor mest dyr holdt til. En fotograf ble med ned for å ta bilder av hver person. 

Vi fikk inkludert lunsj/buffèt på båten før vi dro videre til neste sted hvor man kunne snorkle mer. Her såg vi skilpadder, nydlige koraller og hundrevis av ulike fisker. Det var helt nydelig å snorkle der! Dagen gikk alt for fort da vi koste oss så mye. Plutselig satt vi på båten på vei hjem igjen etter mange nye inntrykk. Da var det ekstra godt å slappe av fremme på dekk igjen.

Da vi var fremme på hostellet igjen gjorde vi oss klare for partybuss- ett av høydepunktene på turen vår! Kvelden gikk ut på at en party-buss kjørte oss fra bar til bar i løpet av kvelden! Vi dro på 5 ulike utesteder, og alle fikk en gratis drink på hvert sted. Vi var på hvert sted i ca. 1 time. Jeg fikk litt «throwback» til russetiden i Norge! På hvert av stedene ble det organisert morsomme konkurranser hvor man kunne vinne drinker i baren. Vi var veldig fornøyde med kvelden.

Tina

Sydney – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *